Сѐ што треба да знаете за КАСКО осигурување

Осигурувањето Каско, познато и како сеопфатно осигурување на автомобили, е вид на осигурување кое ги покрива штетите на вашето возило предизвикани од несреќи, кражби или други неочекувани настани. Доколку поседувате автомобил, неопходно е да имате каско осигурување. Уништувањето или оштетувањето на