Повеќе од
Осигурување

Веруваме дека осигурувањето треба да биде едноставно, транспарентно и достапно.

MintIns

997
996

ПОВЕЌЕ ОД ОСИГУРУВАЊЕ

МintIns е брокерска компанија која е посветена да им помогне на клиентите и бизнисите преку соработка со осигурителните компании за пронаоѓање на најдобрите осигурителни производи. Наша цел е да бидеме осигурителен брокер, познат по нашата агилност, креативност и способност да испорачаме исклучителни позитивни искуства на клиентите.

 • Голем број осигурителни продукти

 • Лиценцирани осигурителни брокери

 • Управување со штети

 • Купи online полиса

 • Плати online фактура

Повеќе

alt

Ние сме тука за да помогнеме

997
996

Достапност на
нашите агенти 24/7

Нашиот искусен тим од професионалци е посветен на вашите потреби и приоритети, како и да обезбеди поддршка и стручен совет за да донесе информирани одлуки за вашето осигурување.

? Како да знам каков тип на полиса за осигурување ми треба?

Осигурителното брокерско друштво може да ви помогне да ги процените вашите потреби и да ги пронајдете полисите кои го овозможуваат вистинското ниво на покриеност по прифатлива цена. Видот на полиса за осигурување која ви е потребна зависи од различни фактори, како вашата возраст, здравје, финансиска состојба и профил на ризик.

? Може ли осигурителен брокер да ми помогне да заштедам пари за осигурување?

Да, осигурителниот брокер може да ви помогне да заштедите пари за осигурување со тоа што ви претсавува понуди од повеќе осигурителни компании и преговара за најповолна цена и услови за полиса во ваше име.

? Какви видови осигурување нуди осигурително брокерско друштво ?

Осигурителнито брокерско друштво нудат широк спектар на видови на осигурување, вклучувајќи осигурување за автомобили,каско, дом,патничко осигурување, живот, приватно здравствено осигурување, осигурување од професионална одговорност и многу други.

Бесплатна консултација

15 107

Контактирај не

alt
alt
alt

ПОБАРАЈ ПОНУДА

997
996

Нашите агенти се
тука да ви помогнат

 • Авто одговорност

 • Домаќинско осигурување

 • Приватно
  здравствено

 • Патување

     Како до Полиса

     alt

     Изберете осигурување

     Изберете го оној тип на осигурување кој ви е потребен.

     Контакт со наш агент

     Наш агент ќе стапи во контакт со вас за да ја изберете најдобрата опција.

     Избор на најдобрата опција

     Со поддршка од нашиот агент ќе ја изберете онаа опција која најмногу одговара на вашите потреби.

     Ја имате вашата полиса

     Вашата полиса е подготвена и вие сте целосно заштитени.

     Стани дел од MintBonus

     alt

     Регистрација

     Креирајте кориснички профил на MintBonus.mk платформа за лојална програма

     Собирање MintCoins

     Со користење на услугите на MintFintech групацијата и нашите партнери

     Користење на MintCoins

     Купувајте продукти и ваучери со MintCoins

     Употреба на ваучер

     За било која услуга што ја нуди MintFinTech групацијата

     БЛОГ

     997
     996

     Најновите вести и информации

     Клиентите за нас

     alt
     alt

     Задоволните клиенти за нашата осигурителна компанија

     Навремена помош на клиентите кога им е потребна.

     • Професионални агенти

     • Бесплатен совет и преглед на договори

     • Заштита на интересот на клиентите.

     • 24/7 поддршка